ОТВОРЕН АУТО МОТО ФЕСТ - САЈАМ АУТОМОБИЛА У НИШУ
19.10.2012

У Спортском центру Чаир у Нишу, отворен је "Ауто-Мото Фест Ниш 2012", четврти сајам аутомобила, мотора и пратеће опреме који је под покровитељством Града Ниша организовао Цитy Маркетинг Центар. На отварању ове сајамске манифестације, присутне посетице поздравили су Оливер Пауновић, директор Цитy Маркетинг Центра, Драган Перић, директор Спортског центра Чаир и Небојша Крстић, председник општине Медијана.У име Градске општине Палилула, излагаче сајма су обишли Златко Шемић, Ивица Стојановић и Светислав Петровић, чланови општинског Већа.

На нишком сајму аутомобила представљено је око двадесетак српских и једна европска премијера аутомобила и то АУДИ штанд: Ауди А3 и Q3; КИА штанд : Цеед; СЕАТ штанд : нова Ибица; ДАЦИА штанд : Лодгy; РЕНАУЛТ штанд : Тwинго и Цлио 4 (стиже директно са сајма из Париза); ШКОДА штанд: Цитиго; ТОYОТА штанд : Авенсис и спортски модел ГТ 86; ЦХЕРРY штанд: Тигго; ХYУНДАИ штанд : И20, И30, И40 и Санта фе (европска премијера!); МЕРЦЕДЕС штанд : А класа, Б класа, ГЛК, Е класа са спортским пакетом;  БМW штанд: Серија 3; МИНИ штанд : Цоунтрyман; ФИАТ штанд: 500 Л ( можда и највећа атракција на сајму). Од осталих излагача, на сајму учествује и дистрибутер чамаца француског произвођача Фун-Yак, фирма ЛедЛуx ДОО из Ниша, која је и ексклузивни увозник и дистрибутер за територију Србије са Косовом, Црне Горе и Македоније. Од атракција, издвајамо специјалну поставку, која ће одушевити љубитеље олдтајмера – возило Понтиац из 1946. године, које је стигло из Америке. Сајам поред изложбено-продајног дела има и бројне пратеће садржаје.

Сајам се завршава у недељу, 21.октобра избором најаутомобила сајма у Нишу. О томе ће одлучити гласови посетилаца ове већ традиционалне сајамске манифестације и гласови читалаца часопоса АУТО БИЛД. Радно време сајма је од 10-20х, а цена улазнице је 200 динара.(Текст,фото Д.Видојковић)

Галерија фотографија